Volg ons op Facebook    Volg ons op Twitter    Ga naar de Homepage    Contact    Contact    Webcam

Afhangbord App

Check de baanbeschikbaarheid op je android telefoon!
Download 'm nu!
Toernooien

Bij LTC Goirle kennen we meerdere gezellige toernooien. Er zijn zowel eendagstoernooitjes als toernooien die een volle week duren.

Het meest aansprekende toernooi van de afgelopen jaren is natuurlijk het Berkendorp. Met meer dan 500 deelnemers is dit ons grootste toernooi.

Een ander toernooi dat hard op de deur bonkt is het Open Veteranentoernooi 35+ & 50+. Dit toernooi wordt in poultjes gespeeld en is mede dankzij de enthousiaste toernooicommissie een echte aanrader!

Verder kennen we nog het Jiba 45+ & 65+ toernooi, de clubkampioenschappen voor junioren en senioren en de dagtoernooitjes zoals bijvoorbeeld de 40+ Tennisdag.

Zoals u ziet voor ieder wat wils, hou de site in de gaten wanneer de toernooien gespeeld worden en wanneer de inschrijving opent!

LTC Partners

spinner

Afhangbord

Bekijk hier de actuele beschikbaarheud