9-05-2018 | 19:00
8-07-2018 | 08:00 - 17:00

Van de voorzitter...

Beste LTC-ers

Veel te lang geleden heb ik via deze weg iets van me laten horen, foei!!

En er is zoveel gebeurd, teveel om allemaal op te noemen. Dat ga ik dus ook niet doen.

We een paar zaken die ik graag met jullie deel.

Allereerst de nieuwe club-app; dat wordt een vast punt in onze communicatie dus downloaden op je smartphone via de app store: KNLTB club app.

Tja over de banen is al zoveel gezegd. Volgens mij is het zaak ze intensief te gaan inspelen!! Baan 7 als Harry de Bruijn-Baan zal wel populair worden J.

Ook Harold en Bianca zijn bijna ingewerkt lijkt het wel. We hadden mede door hen en fantastische open dag en opening van paviljoen en banen. Ondanks het weer, toch weer ruim 30 nieuwe leden ingeschreven. We lopen weer hard naar de 900!!

Nu ik het toch over het weer hebben, het was toch wel erg jammer voor alle voorbereidingen en vrije tijd van onze kanjers van de toernooicommissie van de clubkampioenschappen dat er nauwelijks getennist kon worden. Van verschillende kanten kregen we veel begrip voor deze beslissing. We gaan bekijken hoe we kunnen inhalen in september.
Was wel klasse van het clubje van Baukje dat we afgelopen zondag gezellig konden husselen. Deze keer was het weer de beloning!

De competitie is intussen ook weer begonnen. Ik wens alle deelnemers erg veel succes en LTC veel kampioenen toe!! Ik kan jullie op zaterdagmiddag de thuiswedstrijden van ons eerste team van harte aanbevelen!

Straks berkendorp , 40plus, open jeugd, open veteranen en nog veel meer. En natuurlijk ieders wekelijkse partijtje. Het wordt een geweldig seizoen.

Er is nog veel te doen om het tennis ieder jaar weer goed te laten verlopen:

-          We zijn op zoek naar bestuursleden (financien, sponsoring, evenementen)

-          De laatste klusjes mbt onze baanaanpassingen moeten nog gedaan worden

-          Ontwikkeling nieuwe activiteiten

-          Schrijven van stukjes voor in de krant of site

-          Alle commissies kunnen altijd versterking gebruiken

Kortom, er is altijd wat te doen. Interesse? Laat het weten aan een bestuurslid og meldt het bij Harold.

Tot zover en volgende keer

Godfried

LTC Goirle Facebook