Inschrijven voorjaarscompetitie

De winter moet nog begnnen, maar het is nu alweer mogelijk om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie!

Je schrijft in als een team en dit doe je in dit keer via een inschrijffornulier aangezien E Captain niet goed functioneert. Vul dit in en mail het naar competitie@ltcgoirle!

Mocht je nog geen team hebben en toch competitie willen spelen, stuur dan een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijving sluit al weer snel dus wacht er niet te lang mee...

voorjaarscomp

Stamppottoernooi

Terug van weggeweest bij LTC is het STAMPPOTTOERNOOI!! Vroeger altijd een vaste waarde op de LTC agenda en nu in ere hersteld. Het LTC stamppottoernooi is een gezelligheidstoernooi voor leden van LTC Goirle vanaf 17 jaar. Je kunt je individueel inschrijven. De organisatie zal je aan meerdere willekeurig gekozen partners koppelen waarbij er geprobeerd wordt rekening te houden met speelsterkte. We spelen een aantal rondes vanaf 14.00 en sluiten af met een heerlijk stamppotbuffet!

Het toernooi gaat plaatsvinden op zaterdag 19 januari 2019 bij LTC Goirle. Kosten €12,50 pp

Inschrjven kan via toernooi.nl (je betaald dan gelijk) of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en speelsterkte. Je betaald dan op de dag zelf.

Heel graag tot de 19e januari

stamppottoernooi

Wintersluiting!!

Beste Tennisleden,
Tijdens de Winterperiode zal het paviljoen gesloten zijn van maandag 24 December tot en met vrijdag 4 Januari 2019!!
Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een mooi begin van 2019 toe!!!
Met sportieve groet,
Harold van Iersel