Baanbeschikbaarheid

baanbeschikbaarheid

Lid worden bij LTC?

lidworden

LTC Agenda

9-05-2018 | 19:00
Aanvang zomeravondcompetitie
9-05-2018 | 21:00
Nachttoernooi
8-06-2018 | 08:00
Aanvang Berkendorp
7-07-2018 | 08:00 - 17:00
Aanvang Open Jeugdtoernooi
8-07-2018 | 08:00 - 17:00
Aanvang Open Jeugdtoernooi

Nieuwe sponsor LTC Goirle: Monuta Tom van Dijk

Monuta Tom van Dijk nieuwe sponsor van LTC Goirle

 

Onlangs is uitvaartonderneming Monuta Tom van Dijk sponsor geworden van LTC Goirle. Het bedrijf is onderdeel van Monuta, één van de leidende uitvaartondernemingen en –verzekeraars in Nederland, maar heeft een eigen werkgebied, namelijk een deel van Tilburg en de omliggende dorpen en gemeenten Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Berkel-Enschot en Udenhout.

 

Eigenaar en uitvaartverzorger Tom van Dijk houdt kantoor aan huis in appartementencomplex de Stadsheer aan de Spoorlaan 361 in Tilburg, een gebouw dat vanwege de uitgebouwde balkonnetjes in de volksmond ook wel de ‘Vogelkooitjes’ wordt genoemd. “Als rasechte Brabander voel ik mij hier helemaal thuis. Bovendien heb ik vanuit ons appartement een prachtig uitzicht over het gehele gebied waar ik als uitvaartverzorger werkzaam ben.​” aldus Van Dijk.

 

Tom van Dijk heeft van origine een verpleegkundige achtergrond. Na een tussenstap in de internationale sales maakte hij in juni 2013 een bewuste overstap naar de uitvaartbranche. Van Dijk: “Ik miste in mijn werk dat ik werkelijk iets kan betekenen voor mensen. Uit eigen ervaring weet ik dat het enorm belangrijk is om na een overlijden zorg uit handen te nemen van nabestaanden. In een korte en emotionele periode moet veel geregeld worden. Tegelijkertijd kan de periode van afscheid ook een heel mooie periode zijn, waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt.”

 

Monuta Tom van Dijk combineert de persoonlijke zorg, betrokkenheid en aandacht van lokale uitvaartverzorgers die bekend zijn in de regio, met de kracht van een landelijke, professionele uitvaartorganisatie, het bijbehorende inkoopvoordeel en kwaliteitssysteem. Van Dijk: “Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid. In een uitvaart schets je een beeld van iemands leven. Dit vraagt om een luisterend oor, maar ook om een goed advies en passende ideeën. Want er is heel veel mogelijk. Ook zaken waar iemand zelf waarschijnlijk nooit aan gedacht heeft, zoals een begraafplaats in de natuur, een door de (klein-)kinderen beschilderde kist of een uitvaartbus om gezamenlijk de overledene naar het crematorium of naar zijn/haar laatste rustplaats te begeleiden. Wij zien het als onze opdracht om samen met nabestaanden een uitvaart zo vorm te geven, dat zij op een persoonlijke en passende wijze afscheid kunnen nemen.”

 

Kijk voor meer informatie over Monuta Tom van Dijk en een korte videopresentatie op https://www.monuta.nl/vestiging/tomvandijk/. Hier leest u ook hoe u een gratis exemplaar van het Monuta Tom van Dijk Uitvaartwensenboekje toegestuurd kunt krijgen.

Tom-van-Dijk-Monuta RGB

LTC Goirle Facebook

Google Maps

 

LTC Agenda 2018

9-05-2018 | 19:00
Aanvang zomeravondcompetitie
9-05-2018 | 21:00
Nachttoernooi
8-06-2018 | 08:00
Aanvang Berkendorp
7-07-2018 | 08:00 - 17:00
Aanvang Open Jeugdtoernooi