Competitie padel najaar 2023

In het najaar kan je  voor het eerst padelcompetitie spelen bij LTC Goirle. Let op!!!! Het lidmaatschap loopt bij LTC Goirle van 1 oktober t/m 30 september. Het nieuwe seizoen begint dus 1 oktober 2023. Als je competitie wilt spelen dien je lid te zijn, ook in het nieuwe seizoen omdat de competitie doorloopt in oktober. 

Padelcompetitie
Bij Padelcompetitie worden en 4 dubbels gespeeld. Er wordt  (met uitzondering van de damescompetitie) gemengd gespeeld. Dit houdt in dat er in de teams alle combinaties heren/dames/gemengd mogen spelen, inschrijven is toegestaan voor spelers vanaf 15 jaar.
Er wordt een competitie aangeboden op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Er is ook een aparte damescompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Hier worden 4 damesdubbels gespeeld. Inschrijven is toegestaan voor dames/meisjes vanaf 15 jaar.  

Speeldata
De Padelcompetitie heeft 5 speeldagen en dat zijn dezelfde speeldata als de tenniscompetitie. 

 

Loting
Het maximaal aantal teams bij padel is beperkt.
Vrijdagavond: maximaal 6 teams Zaterdag en Zondag: maximaal 8 teams   Bij meer inschrijvingen zal er een loting plaatsvinden op donderdag 8 juni om 19.30 uur bij LTC Goirle. Teams die uitgeloot zijn, hebben dan nog tot dinsdag 13 juni de mogelijkheid om eventueel op een andere dag in te schrijven.    

Inschrijven
Doen jullie mee? Schrijf jullie team, tennis of padel dan uiterlijk maandag 5 juni 18.00 uur via het inschrijfformulier dat je per mail hebt ontvangen of stuur een mailtje naar [email protected] Er is een apart inschrijfformulier voor de padelcompetitie. De captain schrijft in voor een compleet team (met uitzondering van de 8&9 tenniscompetitie). Je kunt je inschrijven om het inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar: [email protected]