Kennismakingslidmaatschap padel huidige leden

Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien is er een start gemaakt met de aanleg van de drie padelbanen op onze vereniging. De kap van de bomen en het weghalen van de wal is inmiddels ver gevorderd. Vanaf nu kan de opbouw beginnen. Als alles volgens plan blijft lopen zullen de padelbanen vanaf juni geopend zijn op onze vereniging.

Tijdens de BALV hebben we uitgelegd hoe we de inschrijving voor bestaande leden en niet-leden van onze vereniging gaan aanbieden. We willen beginnen met een kennismakingslidmaatschap van juni tot en met 30 september zodat leden padel kunnen uitproberen als ze hiervoor kiezen. Dit zal eerst geopend worden voor alle bestaande leden (senioren en junioren) van LTC Goirle.

Het lidmaatschap loopt dus van juni tot 30 september en kost €25,- p.p. Betaling zal door middel van automatische incasso medio juni plaatsvinden. Dit (kennismakings-) lidmaatschap eindigt automatisch. Als je wilt blijven padellen dien je dit zelf aan te geven bij de ledenadministratie. Dit kan vanaf 1 september, informatie volgt nog tegen die tijd. Het nieuwe seizoen loopt van 1 oktober 2023 tot en met 30 september 2024 net zoals het tennislidmaatschap. Vanaf 1 oktober heb je de keuze voor een lidmaatschap van 1 sport (tennis of padel) of voor een duolidmaatschap (tennis en padel).

Aanmelden als kennismakings-padellid kan t/m 8 april gedaan worden. Daarna gaat de inschrijving open voor niet-leden van onze vereniging. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van de naam en bondsnummer.  

Heb je nog vragen, of zijn er zaken niet duidelijk rondom padel? Mail dan naar [email protected].