Corona-virus Actueel - 3 maart 2021

09 maart 2021

Beste LTC-ers,

De persconferentie van afgelopen maandag 8 maart heeft geleid tot een kleine wijziging tot buiten tennis met 4 personen

Gewijzigde maatregelen vanaf 16 maart

• Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen en padellen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.

Maatregelen die worden verlengd

• Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.
  • Tennis en padel in een binnenaccommodatie is niet toegestaan, ook niet in een blaashal.
  • Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
  • De avondklok geldt van 21.00 tot 4.30 uur. Lees meer over de avondklok.

Houd u aan de verplichte looproutes, 1,5 meter afstand en creëer geen verzamelpunt op terras of elders op het park.

Hopenlijk kunnen we vanaf 30 maart weer well gebruk maken van het teras en paviljoen.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur.