Rabo Sportactie voor LTC-Goirle

10 oktober 2020

Beste LTC-er,

Als u een raborekening heeft, kunt u ons steunen door een stem uit te brengen om LTC-Goirle.

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

Stemmen

Leden van Rabobank Tilburg en omstreken brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Tijd om campagne te voeren

De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt! Maandag 2 november om 20:00 uur maken we de uitslag bekend via een live-uitzending van het Rabo Clubfeest. De uitnodiging hiervoor ontvang je binnenkort. Noteer de datum alvast in je agenda, want dit feest vieren we samen!

Wij wensen L.T.C. Goirle veel succes!

Lilian Damen-Evers

Directievoorzitter Rabobank Tilburg en omstreken