Over Ons

LTC is een bruisende vereniging, met veel actieve mensen!
Deze pagina is bedoeld voor iedereen. Wij hopen dan ook dat deze pagina U sneller thuis doet voelen in onze vereniging en voor de niet leden een indruk wie en wat wij zijn als vereniging. Wij hopen u tevens door middel van deze kennismaking deels algemene informatie te verschaffen over het reilen en zeilen van onze vereniging.

Wie zijn wij?
Wij, LTC Goirle, zijn vooral een gezelligheidsvereniging waar de sportiviteit hoog aangeschreven staat, maar waar ook het echte wedstrijdelement zijn plaats heeft. Zowel voor jong als oud. Er worden door de vereniging vele activiteiten georganiseerd. LTC ondersteunt voor alle leeftijden het tennisgebeuren. Vooral ook de jeugd is voor LTC een continue aandachtspunt.

Zoals bij elke vereniging heeft LTC een bestuur dat het reilen en zeilen van de vereniging regelt. Éénmaal per jaar vindt er een ledenvergadering plaats waar het bestuur verantwoording aflegt aan de leden en waar tevens voor de club belangrijke beslissingen door de leden worden genomen.
Het paviljoen met terras vormt het hart van ons tennispark. Hier worden de vele activiteiten georganiseerd en van hieruit worden de (open)toernooien gedirigeerd. Maar er is uiteraard ook ruimte om na een stevig potje tennis met een consumptie te ontspannen. Hier ook worden veel afspraken gemaakt om met elkaar te tennissen. LTC Goirle is vooral een vereniging waar het sociale aspect een belangrijke plaats inneemt.

Wij proberen onze leden zo actueel mogelijk geïnformeerd te houden en dit gebeurt door email (pushberichten), deze website en via facebook en instagram.