Voorjaarscompetitie

Competitieaanbod
Bij de padelcompetitie worden er 4 dubbels gespeeld. Er wordt (met uitzondering van de damescompetitie) gemengd gespeeld. Dit houdt in dat er in de teams alle combinaties heren/dames/gemengd mogen spelen.  Inschrijven is toegestaan voor spelers vanaf 15 jaar. Er wordt een competitie aangeboden op vrijdagavond, zaterdag en zondag. 

Er is ook een aparte damescompetitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Hier worden 4 damesdubbels gespeeld. Inschrijven is toegestaan voor dames/meisjes vanaf 15 jaar.  

Speeldata
De padelcompetitie heeft 5 speeldagen. De voorjaarscompetitie start begin april en loopt tot en met half mei. 

Loting
Het maximaal aantal teams bij padel is beperkt.  Het maximaal aantal teams op vrijdagavond is per speelavond 6 teams. Voor zaterdag en zondag is het maximaal aantal teams 8. Bij meer inschrijvingen zal er ook geloot worden.   Bij eventueel teveel inschrijvingen zal de plaatsvinden op donderdag 11 januari om 19.30 uur bij LTC Goirle. Teams die uitgeloot zijn, hebben dan nog tot en met zaterdag 13 januari de mogelijkheid om eventueel op een andere dag of competitievorm in te schrijven. 

Inschrijven
Doen jullie weer mee? Schrijf jullie team dan uiterlijk vrijdag 5 januari via het inschrijfformulier in de bijlage. Er is een apart inschrijfformulier voor de padelcompetitie. De captain schrijft in voor een compleet team. Je kunt je inschrijven om het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar: tennis: [email protected] padel: [email protected]