Maak kennis met padel

Maak kennis met Padel

De leden van de padel commissie zijn verheugd dat de banen speelklaar zijn en hebben zin om jullie te verwelkomen op de padel banen. Ter introductie voor LTC padelleden die nog niet of nauwelijks bekend zijn met het padelspel willen we tijdens de zomervakantie “Maak kennis met Padel” aanbieden. Dit is een clinic van een uur gegeven door eigen leden. Tijdens deze clinic laten we jullie kennismaken met de materialen, spelregels en posities van Padel.
Maak kennis met padel bieden we aan op zaterdag en zondag van 9.00 tot 11.00 uur in een groep van maximaal 4 personen per baan. Inschrijven voor de “Maak kennis met Padel” kan via deze link: Justtrainingen - Actueel lesaanbod LTC Goirle.

Voor de inschrijving van “Maak kennis met Padel” betaal je €7,50 via de website van Just Padel. Deze €7,50 krijg je terug in een waardebon die vrij te besteden is aan producten van Just Padel. Materialen zoals ballen en rackets zitten bij de kennismaking inbegrepen, evenals een enthousiast L.T.C. lid die jullie graag meeneemt in de introductie van “Maak kennis met Padel” 

 

Start to Padel

Na de introductieperiode ‘Maak kennis met Padel’ gaan we ook starten met het aanbieden van padeltraining. Van 28 augustus t/m 22 september gaan we een verkorte cursus aanbieden van 4 padeltrainingen genaamd ‘Start to Padel’. Deze trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde padeltrainer van Just Padel.

‘Start to Padel’ is een korte cursus van 4 weken. Deze is bedoeld voor leden die nog geen padelervaring hebben en willen starten met padel. Tijdens ‘Start to Padel’ leer je de basistechnieken en basisprincipes van padel. De inschrijving ‘Start to Padel’ verloopt via het platform van Just Padel. Door op deze link te klikken kom je uit op de pagina voor inschrijving padeltraining. Justtrainingen - LTC Goirle

Na de periode van 4 weken ‘Start to Padel’ gaan we starten met het aanbieden van reguliere padeltraining. De reguliere padeltraining begint op maandag 25 september en bestaat uit 12 padellessen. Inschrijving voor de reguliere training verloopt ook via het platform van Just Padel. Zodra de inschrijving voor de reguliere training open is zullen we jullie verder informeren.