Informatie

We kennen juniorleden, jongerenen en seniorleden. En dan kun je actief of rustend zijn.

Actieve leden zijn automatisch lid van de KNLTB. Rustende leden tennissen om uiteenlopende redenen een tijdje niet actief, maar willen wel betrokken blijven bij de vereniging.

Junior ben je als je in het kalenderjaar nog geen 18 jaar bent. We hebben daarbij de verdeling van jeugd t/m 10 jaar en jeugd van 11 t/m 17 jaar. Jongeren ben je van 18 t/m 24 jaar.

Wanneer je lid bent van onze vereniging kan je een heel jaar onbeperkt tennissen. Daarnaast kan je deelnemen aan allerlei activiteiten die georgaiseerd worden zoals een interne competitie, clubkampioenschappen, toernooien etc.

Voor zowel de beginnende als de meer gevorderde tennisser bieden wij trainingen aan. Je kan je hier 2x per jaar voor inschrijven. Er is een cyclus van trainingen in het najaars/winter en in het voorjaar/zomer. Als lid van de vereniging ontvang je hier een inschrijfformulier voor.

Naast het vrijtennissen en trainen heb je bij ons volop mogelijkheid om competitie te tennissen.

Om lid te worden van LTC Goirle moet je je melden bij de ledenadministratie. Dit kun je doen door hier te drukken. De verdere procedure blijkt daarna uit de email die je direct na inschrijving automatisch zult ontvangen.

 

Ledenadministratie:

Karlijn Hoevenaars

Elzengaard 40

5051 XW GOIRLE

Tel: 06-18086318