Verzoek restitutie

Het kan zijn dat je door een blessure, zwangerschap of ziekte voor langere tijd niet kunt tennissen. In dat geval kom je mogelijk in aanmerking voor Restitutie van het lidmaatschaps- en of trainingsgeld.

Restitutie wordt als volgt toegepast:

  • bij blessure of ernstige ziekte vanaf datum ontvangst doktersverklaring tot max einde seizoen of op eerder verzoek; we hanteren max 2 weken speling omdat we begrijpen dat je niet meteen de eerste dag aan ons door kan geven dat je langdurig geblesseerd/ziek bent.
  • bij zwangerschap een vaste restitutie van 6 maanden ingaande per de 1e van de maand welke 4 maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum ligt tot einde seizoen; indien de periode hiertussen korter is dan 6 maanden, zal het restant aan restitutie worden verrekend met de contributie van het volgende seizoen;
  • in alle gevallen bedraagt het eigen risico 25% van de contributie danwel van de trainingsbijdrage.

Let op!
Indien je verzoek wordt goedgekeurd word je niet-spelend lid en wordt het pasje voor het afhangbord (tijdelijk) geblokkeerd. Je wordt op dat moment geen rustend lid. Per 1 oktober gaat het nieuwe lidmaatschapsjaar in en word je automatisch weer spelend lid. Denk eraan om voor 1 september op te zeggen of aan te geven dat je rustend lid wilt worden. Ben je nog steeds geblesseerd/ziek? Dan dien je dit opnieuw aan te geven op 1 oktober.

Om in aanmerking te komen voor restitutie stuur je een verzoek per mail naar [email protected]