Update 1-3-2023

Op 20 oktober 2022 hebben we via een BALV toestemming gevraagd voor een plan om 3 Padelbanen aan te leggen. De opkomst was groot en de steun enorm. Dan volgt er een periode om de financiering rond te krijgen.

Vier maanden later, vorige week, stuurden we jullie een bericht waarin we aangaven dat we nog 35 ledencertificaten moesten verkopen. Vandaag kunnen we met trots meedelen dat de financiering (zo goed als) rond is!! We hebben nog maar 3 certificaten in de aanbieding en we verwachten dat we ook die laatste certificaten gaan verkopen. We zijn daar ontzettend blij mee. 

Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, want LTC Goirle krijgt 3 padelbanen!! 

Het betekent ook dat we het contract met de padelbouwer gaan tekenen en Paulissen kan beginnen met het bouwklaar maken van de grond. Er zijn nog veel meer activiteiten die plaats moeten vinden om het te realiseren en uiteraard houden we jullie daarvan op de hoogte. We plaatsen met regelmaat een update over de planning en verschillende fasen van de werkzaamheden.

Voor nu willen we iedereen alvast hartelijk danken voor hun ondersteuning, vertrouwen en enthousiasme. Zonder jullie was dit niet mogelijk!!!  

Jullie horen snel meer van ons.  

Groeten van het Bestuur en de Commissie Padel