Update 26-3-23

Maandag 20 maart was het dan eindelijk zover. De werkzaamheden voor de aanleg van de padelbanen zijn gestart. Om 07.30 uur stonden de mensen van Paulissen bij LTC om te starten met het kappen van de bomen. Binnen twee dagen was alles gekapt. De dagen erna werd het talud afgegraven en het zand afgevoerd naar de door de gemeente aangewezen plek. Het onderhoudsteam van LTC heeft een aantal planten die weg moesten verplaatst, deze hebben een nieuwe plek gekregen rondom ons paviljoen. Ze hebben tevens het speeltoestel afgebroken, deze kon niet op de huidige plek blijven staan. 

Maandag 27 maart is een spannende dag. We gaan dan samen met de gemeente en de padelbaan bouwers de banen uitzetten. Natuurlijk is alles op papier nauwkeurig uitgetekend dus we gaan er dan ook vanuit dat alles past.

Als het uitzetten is gebeurd zal door de firma Paulissen het cunet uitgegraven worden. Het cunet is het deel onder de padelbaan.

Wanneer dit gereed is zal begin april de padelbouwer starten. Tegen die tijd volgt een nieuwe update met de voortgang van de werkzaamheden.